• Добре дојдовте на страницата на институтот EyeSTAR LASIК!

  Институтот EyeSTAR LASIK им помага на луѓето од сите страни на светот уште од 1990 година и им го променува нивниот живот, ослободувајќи ги од носење очила и контактни леќи.
   
  EyeSTAR Lasik е комбинација од напредни технологии со повеќе високоискусни хирурзи кои работат во најнапредни операциски услови. Хирурзите се исклучително грижливи и имаат познавање на повеќе странски јазици, така што пациентот добива првокласна услуга. Пациентите на EyeSTAR автоматски се запишани во планот „Визија EyeSTAR“, покривајќи ја нивната визија за живот.

 • broken image

  1. Преглед

  Пред да се пристапи кон процедуарата LASIK (Ласерска Корекција) вашите очи ќе бидат контролирани од стручни хирурзи интегрирани со интелигентни системи за дијагностицирање во ласерското отстранување на диоптрија.

   

  Не сакаме да се фалиме, но луѓето не сакаат. Закажете преглед кај
  Билјана Дончовска

  Tел./WhatsApp: +389 71 272 212

  biljana@eyestar.us

  broken image

  2. Lasik третман

  Lasik (Ласерска Корекција) постапката трае околу 4 минути. Барем имавме квалитетно време за време на прегледот, нели?

  broken image

  3. Екскурзија

  Следниот ден ќе Ви го покажеме Истанбул. Турите на Босфор се омилени на нашите пациенти.

  Да, ќе бидете во можност да го видите Босфор, Турската чаршија па и да напишете исказ за вашето искуство во EyeStar.

  Изјава на пациент за Eyestar...

  Горан Попов

  "Имав проблеми со видот па дојдов да направам ласерска операција. Многу добро поминав, безболно беше. После операцијата преспав неколку саати и после тоа како нов! Задоволен сум од EyeSTAR и од АтлантиС.

  Дојдете и Вие!"

  Изјава на пациент за Eyestar...

  Зуле Јованов за ласерска корекција во EyeSTAR:

  "Голема благодарност до целиот тим за грижата, љубезноста и стручноста. Им препорачувам на сите кои имаат потреба од корекција на вид слободно да дојдат и да се уверат..."

  Изјава на пациент за Eyestar...

  Аце Маневски

  "Чувството е неверојатно да се биде без очила... целиот тим, персонал се е одлично! Им препорачувам на сите, коишто сакаат да направат лсерска корекција да се обратат тука во EyeStar!"

  Изјава на пациент за Eyestar...

  Jovica Eftimov за ласерска корекција во EyeSTAR:

  "За мене денес е еден од најсреќните денови во животот, имав голем проблем кој денес го решив..."

  Изјава на пациент за Eyestar...

  Лидиjа Кузмановска за ласерска корекција во EyeSTAR:

  "Навистина беше прекрасна организацијата од аеродромот, до хотелот и до клиниката...Ниеднаш не се чувствувавме сами или запоставени до последен момент и со операцијата и со прегледите се беше прекрасно огранизирано. Со најтопла п