Return to site

Ласерска корекција на диоптрија во Истанбул

Вашите очи се од исклучително значење за нас и сакаме да бидеме сигурни дека оваа процедура која ќе ви го промени животот ќе биде што е можно попозитивна за вас.

Ние сме сигурни дека изборот на вистинскиот хирург за ласерска корекција е од огромно значење во процесот на донесување одлуки. Ние одвојуваме време за да го запознаете вашиот лекар и да ги разберете вашите специфични потреби за очи како би обезбедиле успешни резултати.

Институтот EyeSTAR Lasik е производ на долгогодишно работење, истражување и посветеност од страна на нашиот основач, д-р Гуркан Целикол (Gurkan Celikkol). Д-р Целикол е познат истражувач на корнеата и невронските мрежи и беше вклучен во голем број постдокторски стипендии и истражувачки достигнувања во најдобрите ласерски центри во САД.

Д-р Целикол си постави за цел да создаде ласерски центар во Турција посветен исклучиво за ласерски третман, користење на најдобрите системи и најдобрите технологии во светот и одржување стандарди еднакви или дури и подобари од центрите во САД и во светот.

EyeSTAR е основана во 1999 година, а како водечка клиника на ласерска очна хирургија во Турција, таму се третираат илјадници пациенти, претежно од странство, со што ја прави единствената турска медицинска установа каде 90 проценти од пациентите се од странство.

Зошто EyeSTAR Lasik во Истанбул?

- За нашата репутација и меѓународна медиумска покриеност е прочитано, зборувано, емитувано на ТВ програми, списанија, весници, радио и интернет низ целиот свет. 
- Извонредност при работењето признаено од страна на строги германски стандарди: EyeSTAR е добитник на меѓународните стандарди ISO 9001 за квалитет, сертификат за „Lasik“ и ласерски третман на око и услуга од престижната и строга германската организација „TUV-sud“.
- „State-of-the-art“ технологија: Ние ги третираме нашите пациенти со најнапредните ласерски технологии за очи. Институтот EyeSTAR Lasik е опремен со најновите ФДУ и клинички одобрени ласерска и дијагностичка технологија. Ако излезе подобар ласер за очи, можете да бидете сигурни дека ние го имаме! Ние неодамна станавме трета клиника во светот која може да понуди третман на пресбиопија со ласер. Не се посветени на лекување на своите пациенти со најдобрите и најновите достапни технологии.
- Нашите хирурзи се специјалисти во оваа област, со илјадници случаи на ласерска операција на око, нивните академски и хируршки вештини се познати на меѓународно ниво. Тие непрекинато се консултираат, учат и присуствуваат на конференции низ целиот свет со цел да останеме во првите редови на нашата област. На тој начин нашите пациенти слушаат за сите нови случувања во индустријата директно од нашите хирурзи.
- Ние сме единствената клиника во Турција со ограничен број од 10 пациенти на ден, со цел да ви обезбедиме највисок квалитет на услуга и да се спречат човечките грешки и кросконтаминација.
- EyeSTAR ќе ви даде писмена гаранција дека ќе гледате 100% по лекувањето и вашите очи ќе бидат целосно заштитени во текот на вашиот живот, односно автоматски сте запишани во Life Time Care системот.
- Lasik е нашето средно име. Ние сме навистина посветени на совршенството на ласерски корекции. Всушност, ние сме единствената очна клиника во Турција посветена исклучиво за ласерска операција на очи.
- Сите наши пациенти се ВИП. Ние го организираме вашето патување од самиот почеток, до крајот, почнуваме од пречек на аеродромот и трансфер до хотелот, па сè до слушање на вашето омилено ЦД за време на операцијата, безжичен интернет, ДВД-плеери и Sony PlayStation, нашите пациенти знаат дека тие се ВИП личности од моментот кога контактираат во нашата клиника.

На кој друг начин ние сме различни од повеќето други клиники во Турција и во странство?

-
- Ние зборуваме многу, многу јазици! Со тимот на EyeSTAR може да се зборува на англиски, германски, бугарски, јапонски, француски, италијански, романски, руски, турски, шпански, така што ќе се чувствувате како да се лекувате дома и да ви зборуваме на вашиот мајчин јазик.
- Достапност: Ние се наоѓаме во централниот дел на Истанбул, тоа нè прави уште по достапни за нашите пациенти. Ние можеме да го организираме целото ваше патување, така што не треба да се грижите за ништо во текот на вашиот престој во Истанбул.

 

 

Резервирајте го вашиот термин на biljana@eyestar.us или на 071/272-212

 

Следен промотивен термин 27.07 со вклучен бесплатен 4*хотел на Плоштад Таксим и незаборавна екскурзија во Истанбул.

.