Return to site

Чекор по чекор “Ласик во Истанбул” со EyeSTAR LASIK

1. Добивате информација и правите резервација

broken image

Јавете се на 071/272-212 или напишете и-мејл на адреса biljana@eyestar.us. Вие сте поврзани со нашиот претставник во Македонија – Билјана. Цело време ќе ви биде на располагање и ќе ви одговори на сите ваши прашања. Таа ќе ви закаже термин за преглед и операција во клиниката. Заедно со неа ќе го изберете хотелот во кој ќе престојувате. Ќе направиме резервација за хотел и доколку имате придружба ќе се погрижиме и за нивната резервација. Хотелите со кои работиме нудат преференцијални цени за нашите пациенти и се наоѓаат во центарот на Истанбул во непосредна близина на клиниката. Хотелот е вклучен во цената само на пакет “Ласик во Истанбул”.

2. Прием на автобуска или аеродром ( место каде ќе пристигнете во Истанбул)

broken image

Повторно, нашиот претставник ќе ве праша за начинот на кој ќе пристигнете во Истанбул, градот на два континента. Ние ќе бидеме среќни да ве пречекаме и обезбедиме трансфер од автобуска станица или аеродром до хотелот во кој ќе престојувате. Потоа ќе ве земеме повторно од хотелот и ќе ве однесеме во клиниката.

3. Прв ден

broken image
Првиот ден од вашето пристигнување ќе направиме детален преглед на вашите очи. Откако хирурзите ќе одлучат дали сте соодветни за ласерската корекција, истиот ден ќе го направиме и ласерскиот третман. Цело време ќе имате можност да уживате во прекрасни глетки и се разбира во многу вкусен оброк.

4. Втор ден

broken image
 

Следниот ден ќе го направиме контролниот преглед по третманот. Исто така ќе ја добиете вашата доживотна гаранција, писмен документ, кој ви дава право на неограничен број на прегледи и повторна рекорекција ако е потребно, бесплатно. Ќе ви бидат дадени медикаменти ( вештачки солзи, антибиотик и кортикостероиди во форма на капки за очи зa побрзо заздравување). Вториот ден после операцијата ќе имате шанса да го разгледате прекрасниот град Истанбул со нови очи! Можете да ги фрлите вашите очила или леќи во Босфорот! Веќе нема да имате потреба од нив!

5. Екскурзија (вклучено во ласик пакети)

broken image
   

Пакетот “Ласик во Истанбул”, кој го организираме речиси секој месец еднаш или двапати за Македонски пациенти, вклучува незаборавна бесплатна екскурзија во Истанбул. За повеќе информации за датумите на викенд пакети, можете да прочитате подолу "Ласик во Истанбул". Викенд кој ќе го промени животот!

6. Заминување од Истанбул

broken image
 

Сигурно ќе ви биде тешко да се разделите и заминете од волшебниот град Истанбул. Ќе ни биде задоволство да ве земеме од хотелот и да ве испратиме назад до автобуската станица / аеродромот, од каде ќе патувате за Македонија.

Задоволство ни е да Ве информираме за Промотивните пакети за Ноември и Декември

02.11; 16.11; 30.11; 14.12; 28.12

1199 евра за двете очи

ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ “ЛАСИК во Истанбул” вклучува:

  • Целосен и комплексен детален двочасовен преглед со најновата и најнапредна ласерска технологија за дијагностицирање на оптичката несовршеност на окото,
  • Ласерска корекција за одстранување на диоптрија на двете очи со најновиот ласер на пазарот WaveLight Allegretto Wave Eye-Q 500 Hz / 400 Hz ,
  • Сите неопходни испитувања,
  • Медикаменти - капки (антибиотик,кортикостероид,вештачки солзи) за постоперативно закрепнување на очите,
  • Доживотна гаранција, сигурност и нега е ветување, дека по Вашето лекување EyeStar Lasik ќе се грижи за Вас.
  • Неограничен број бесплатни прегледи доживотно,
  • Трансфери при пристигнување и заминување од аеродром, железничка, автобуска - до клиника и обратно,
  • 1 ноќевање во преубавиот хотел Central Palace 4* na плоштад Таксим во непосредна близина на клиниката и
  • Незаборавна екскурзија - Крстарење на Босфор.

Напомена : Цената на превоз не е вклучена во пакетната цена од 1199 евра.

Во клиниката секој пациент е VIP и местата се ограничени до максимум 10 пацинети на ден. Резервирајте го Вашиот термин сега на 071 272-212 или на мејл biljana@eyestar.us За повеќе информации посетете не нa:

 www.laserskakorekcija.com

www.atlantis.mk

Add paragraph text here.