Return to site

Направете Ласик

Што претставува ласерското отстранување на диоптрија?

Трите најважни факти поврзани со ласерското отстранување на диоптријата се дека операцијата е целосно безболна, буквално за 10 минути завршува, а најважно е тоа што ласерот со кој ние работиме не може да ги изгори вашите очи или да ве ослепи.

broken image

Операцијaта најдобро може да ја опишат пациентите кои биле подложени на ласерска хирургија, што ги потврдува изјавите на пациенти по операцијата:  

"Операцијата помина убаво, брзо, со многу малку непријатност што дури и не може да се нарече болка. Болка чувствувате повеќе кога имате мигрена или забоболка, ова не е ништо во споредба со тоа. Се чувствува само малку непријатност, но тоа е само неколку минути. Секој е имал забоболка или главоболка во својот живот, но ласерското отстранување на диоптријата не е ништо во споредба со таа болка ". – Пациент на EyeSTAR Lasik.  

Покрај тоа што е безболна и краткотрајна, трајното отстранување на диоптријата во голема мера ги олеснува секојдневните ситуации на поранешните пациенти кои носеле очила или контактни леќи.

После операцијата јас сум послободен, почесто излегувам, одам на концерти, забави, имам повеќе самодоверба и повеќе уживам во животот… Немам повеќе замаглени очила додека готвам ... Сега гледам совршено, подобро отклоку со очила... Најдоброто е што немам очила, бидејќи не мора да се грижам да не ги заборавам… Повеќе нема да носам замаглени очила. " – Пациенти на EyeSTAR Lasik.

Ако сакате да бидете послободни и безгрижни за вашиот вид, контактирајте не на 071/272-212 или испратете ги вашите резултати направени кај очен лекар на e-mail biljana@eyestar.us , како би можеле да Ве консултираме дали сте соодветен пациент за ласерска корекција на диоптрија.

broken image

Цената на ласерското отстранување на диоптрија за двете очи е 1199 евра за ПРОМО пакет и вклучува:

1.Сеопфатен и детален преглед;

2.Ласерска корекција на двете очи;

3.EyeSTAR LASIK третман: Wavefront Optimized постапка со најнапредна техника cветот;

4.Сите потребни испитувања;

5.Капки и лекови во клиниката за пост-оперативно заздравување;

6.Доживотна гаранција EyeSTAR ЕyeCare;

7.Неограничен број на бесплатни прегледи целиот живот;

8.Трансфер од / до автобуската станица, аеродром, хотел, клиника и обратно;

9.Бесплатен 4* хотел во Истанбул;

10.Една незаборавна екскурзија во Истанбул.

ЦЕНАТА се плаќа во клиниката, откако се утврди дека сте соодветен пациент за лекување, инаку се плаќа само преглед (100 евра). Ако сакате да си земете придружник со Вас, тој не плаќа ништо.

Задолжително треба да останете 1 ноќевање во хотел во Истанбул во денот на операцијата.

Слободни места за ПРОМО термини резервирајте за следните датуми:

15.03, 29.03, 05.04, 19.04, 03.05, 24.05, 31.05, 07.06. и 28.06.

Ако овие датуми не Ви одговараат, можете да се пријавите на другите датуми определени за операција во текот на месецот (2 пати неделно), но кај нив го плаќате хотелот одделно од цената на операцијата.

Превоз од Македонија до Истанбул го организирате Вие и не е вклучен во пакетната цена од 1199 еур. Повеќе информации за чекорите кои ви претстојат може да прочитате тука: http://www.laserskakorekcija.com или http://www.eyestar.mk/

Малку повеќе информации за LASIK во EyeSTAR:

- Ние сме опремени со најнапредна технологија со која се опремени клиники во Европа и САД.

- Ние го имаме најновиот и брз ласер во светот, WaveLight Allegretto WavеEye Q работи на 400Hz, што значи дека ако имате мала кратковидост ( мала диоптрија) вашата процедура со ласерот ќе трае само 5 секунди по око.

- Ние нудиме Wavefront Optimized постапката без доплата, бидејќи е дел од нашиот ласер.

- Ние нудиме сертифициран третман и услуги согласно строг германски стандард за квалитет TUV-SUD ISO 9001.

- Ние сме специјализирани САМО со ласерски операции на очите, затоа и нашите лекари се со големо искуство во областа. Од 1998 година имаме над 30 000 извршени процедури.

- Прифаќаме максимум 10 пациенти на ден, што ни овозможува да одвоиме време за постигнување на оптимален резултат.

Резервирајте го Вашиот термин сега на 071 272-272 или на мејл biljana@eyestar.us

Во клиниката секој пациент е VIP и местата се ограничени до максимум 10 пацинети на ден.

За повеќе информации:
biljana@eyestar.us
www.atlantis.mk